آغاز پرداخت معوقه‌های فرهنگیان بازنشسته از ماه آینده + فیلم افزایش ۶ درجه‌ای دمای هوای تهران تا روز یکشنبه انهدام شبکه فساد مالی در یکی از ادارات قرچک ممنوعیت سراسری طبخ و عرضه کوسه و سفره‌ماهی هشدار وزش باد شدید و گرد و خاک در تهران طی ساعات آینده  ۸۸ ایرانی محبوس در زندان‌های مالزی به کشور منتقل شدند/ انتقال دو زندانی زن مالزیایی از ایران انتصاب سرپرست جدید دانشگاه تهران / محمدحسین امید کیست؟ چرا بیشتر مدارس فردا تعطیل شد؟ / احتمال تعطیلی مدارس تهران وجود دارد هشدار وزارت بهداشت در پی وقوع طوفان گرد و غبار مدارس این منطقه فردا چهارشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تعطیل شدند گرد و غبار مدارس برخی شهرهای کردستان را سه‌شنبه تعطیل کرد تمام مدارس این استان فردا (سه‌شنبه ۱۶ اردیبهشت) تعطیل شد ثبت‌نام کلاس اولی‌ها به تعویق افتاد + فیلم نوبت صبح مدارس ۱۴ شهر خوزستان دوشنبه تعطیل شدند تاریخ بارش‌های بهاری در استان‌های مختلف؛ مردم مراقب باد شدید باشند

ایستادگی یک‌تنه ایران مقابل سونامی قاچاق مواد مخدر

معاون عرضه و امور بین الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور گفت: جمهوری اسلامی ایران امروز به نیابت از دنیا مقابل سیل و سونامی قاچاق مواد مخدر‌ ایستاده و اگر ما ۱۰۰ هزار واحد کار کنیم دنیا یک صدم درصد کمک کرده‌ است.
تاریخ انتشار: ۰۹:۰۴ - ۰۵ تير ۱۴۰۲ - 2023 June 26
کد خبر: ۱۹۱۲۳۶

به گزارش راهبرد معاصر، سردار محمد مسعود زاهدیان، معاون عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور، با اشاره به تلاش ایران در مبارزه با مواد مخدر و کمک‌های سازمان ملل متحد به ایران، اظهار کرد: سازمان ملل برای ما کَف و هورا زیادی می‌کشداما هزینه اقدامات جمهوری اسلامی ایران متناسب با اقداماتی که ایران انجام می‌دهد از سوی سایر کشور‌های دنیا و سازمان ملل متحد پرداخت نمی‌شود.

 

وی افزود: جمهوری اسلامی ایران امروز به نیابت از دنیا مقابل سیل و سونامی قاچاق مواد مخدر‌ ایستاده و اگر ما ۱۰۰ هزار واحد کار کنیم آن‌ها یک صدم درصد کمک کرده‌اند.

 

معاون عرضه و امور بین‌الملل ستاد مبارزه با مواد مخدر کشور ادامه داد: ما در راه مبارزه با مواد مخدر شهدا و جانبازانی را تقدیم این مرز و بوم کرده‌ایم که درد این جانبازان با ریال و دلار قابل اندازه‌گیری نیست.

 

وی با بیان اینکه کشور‌های دنیا به جای کمک به ایران در عرصه مبارزه با مواد مخدر، ما را تحریم می‌کنند، گفت: در این عرصه تجهیزات و امکاناتی را در مرز‌ها و مسیر‌های ترانزیتی مستقر و هزینه‌های گزافی را پرداخت کرده‌ایم اما کمک‌های سازمان ملل و دیگر کشور‌ها محدود بوده و به جای حمایت ما را تحریم می‌کنند و نمی‌گذارند ابزار‌ها و قطعات لازم را وارد کنیم.

 

زاهدیان در پاسخ به این پرسش که آیا برای مبارزه با مواد مخدر با همسایه‌های شرقی و به ویژه افغانستان همکاری‌های صورت می‌گیرد، خاطرنشان کرد: ایران همواره با بهره‌مندی از تمام ظرفیت‌های بین‌المللی و منطقه‌ای برای همکاری مشترک و ایجاد سد مقاوم برای مقابله با مواد مخدر تلاش کرده است./ فارس

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده